BMW F800R en R1200R

BMW R 1200 R

De rondom geupdate BMW R 1200 R is een zeer veelzijdige machine. Het markante design, de nieuwe DOHC boxermotor en het uitgekiende rijwielgedeelte met telelever voor en paralever achter maken
de BMW R 1200 R tot een echte Rock & Roll Roadster. Maximaal rijplezier op elke weg.

De luchtgekoelde tweecilinder overtuigt niet alleen met zijn onmiskenbare boxersound, maar vooral ook met een echte innovatie: twee bovenliggende nokkenassen en vier radiaal geplaatste kleppen per cilinder, zoals eerder al in de GS en RT modellen.

Bovendien is het vermogen gestegen naar 81 kW (110 pk) bij een eveneens hoger maximum koppel van 119 Nm bij 6.000 toeren per minuut. Het resultaat is een voelbaar krachtigere acceleratie onder alle rijomstandigheden en vooral vanuit de lagere toerentalregionen.

De BMW F800R

De BMW F800R verenigt de beste toer- en allround prestaties in zijn segment. Met een koppelsterkte, maar tegelijk ook zuinige, parallel-twin.

Het sterke, evenwichtige frame met nieuwe upside-down voorvork staat garant voor superieure rij-eigenschappen. Het standaard BMW Motorrad ABS en het optionele ASC (Automatic Stability Control) en ESA (Electronic Suspension Ajdustment) zorgen voor extra veiligheid en comfort. Kom hem zelf ervaren in onze showroom!

Comments are closed.