Over ons

Motorverzekeraar.eu

Bij Motorverzekeraar.eu doen we alles digitaal. Dat is niet alleen veel makkelijker en sneller, maar ook een stuk goedkoper, omdat we geen duur callcenter of groot kantoorpand nodig hebben. Bovendien kun je alles via onze website zelf regelen en voor eventuele vragen kun je ons altijd een mailtje sturen.
Motorverzekeraar voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zij wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KIFID). Motorverzekeraar ? Woudagroep is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12008992
De kracht van Motorverzekeraar.eu schuilt in het feit dat onze medewerkers uw aanvraag direct en persoonlijk behandelen.
Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon. Dat houdt in dat we geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan welke maatschappij dan ook.
Motorverzekeraar / Woudagroep.nl
Willem Barentszstraat 47-49
1782 WC Den Helder
Telefoon : 0223 - 62 74 23
FAX : 0223 - 61 59 90.
Via onze website kunt u verschillende (motor)verzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering via onze website afsluiten.

Enerzijds werken wij op basis van execution only. Hierbij geven wij je geen advies, maar bepaal je geheel zelfstandig welke verzekering bij jou past. Je sluit de verzekering vervolgens rechtstreeks en zelfstandig via onze website af. Anderzijds geven wij consumenten die daarom vragen, via telefoon, mail of social media ondersteuning bij het kiezen en afsluiten van een verzekering.

Om de vergelijking voor motorverzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke (motor)verzekeringen u in aanmerking komt. Alle motorverzekeringen waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: bijvoorbeeld de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Vervolgens kunt u zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken.

historie

Motorverzekeraar / Woudagroep.nl

Motorverzekeraar / Woudagroep.nl is in 1992 opgericht door A.Wouda. Met meer dan 20 jaar ervaring willen wij de consument graag op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen de laagste premie. Wij zijn een van de eerste aanbieders op internet.

Wij zijn aanbieder van alle verzekeringen

Naast motorverzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor het verzekeren van uw motor, uw caravan, uw oldtimer etc. Bijna alles wat zich motorisch voortbeweegt kan bij ons verzekerd worden via Woudagroep.nl.

Het laatste motor nieuws

Hier vindt u het laatste Blog motor nieuws en informatie van de Motorverzekeraar over alle gerelateerde internet ( motor ) verzekeringen.

lees meer

Voordelen

pic

Gratis verhaalservice

Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

pic

Gratis jaarlijkse polischeck

Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.

pic

direct verzekerd !

Aan het einde van uw aanvraag ziet u meteen of wij u een voorlopige dekking kunnen verlenen.

pic

Tot 75% no-claim korting

Hoe meer schadevrije jaren u heeft opgebouwd, hoe meer korting u krijgt op uw premie.